Over ons

De beide documenten: Zo delen we gegevens in Zutphen, die u via de downloadpagina kunt openen, zijn gemaakt door de gemeente Zutphen in samenwerking met aanbieders en organisaties uit het sociaal domein. Wetten en regels veranderen. Dus ook de werkafspraken en de bijbehorende documenten. Daarom publiceren wij via deze website altijd de actuele versies.

De documenten, Zo delen wij gegevens in Zutphen, zijn een onderdeel van Zutphens privacycode sociaaldomein. De privacycode behelst meer dan alleen documenten met werkafspraken. We moeten ook met deze afspraken en documenten gaan werken. Dat gaat niet vanzelf. In het najaar van 2018 zijn zestien professionals vanuit organisaties uit het sociaal domein Zutphen en de gemeente opgeleid tot Aandachtfunctionaris gegevensdeling. Zij helpen en ondersteunen bij het invoeren en gebruik van de werkafspraken. Dit doen zij voor hun eigen organisatie en voor organisaties zonder een Aandachtfunctionaris.

Zutphens privacycode sociaaldomein heeft een coördinator, een medewerker van de gemeente Zutphen. De coördinator stuurt de ontwikkelingen van Zutphens privacycode sociaaldomein aan. Op de contactpagina vindt u het mailadres van de coördinator.